Mobile menu
Četiri pogotka juniora za novu pobjedu

Četiri pogotka juniora za novu pobjedu

 
3/12/2018 - 15:34 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr
Juniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - DugopoljeJuniori: Hajduk - Dugopolje
Juniori: Hajduk - Dugopolje

Juniori: Hajduk – Dugopolje 4:0 (2:0)
Utakmica 13. kola Prve HNL
Igralište: Poljud
Gledatelja: 150
Sudac: Goran Gabrilo (Split)
Strijelci: 1:0 Radić (5), 2:0 Blagaić (15), 3:0 Blagaić (59), 4:0 Brnić (66)

Hajduk: Baždarić, Iličić (od 65 Bajić), Radić, Vušković, Ševelj, Giljanović (od 67 Vujčić), Kosić (od 65. Buble), Čuić (od 55 Brnić), Blagaić, Tolaj (od 65 Rončević), Šarić (od 65 Lauš). 

Hajdukovi juniori uvjerljivo su pobijedili Dugopolje rezultatom 4:0 u utakmici 13. kola 1. HNL. Tako su igrači trenera Marija Despotovića zaokružili niz seniora, kadeta i pionira, koji su tijekom vikenda ostvarili pobjede uz četiri postignuta pogotka.  

 Prvu priliku Bijeli su imali već u trećoj minuti, Jakov Blagaić snažno je šutirao s 12 metara, ali je lopta završila u bloku. Dvije minute kasnije Hajduk je poveo. Mario Čuić je ubacio s lijeve strane na drugu vratnicu, Mario Vušković glavom je pogodio prečku, a odbijenu loptu u mrežu je spremio Stipe Radić. U 15. minuti vodstvo Bijelih je udvostručeno. David Iličić dao je lijepu loptu u prostor za Čuića, koji pronalazi slobodnog Blagaića, a on s 10 metara neometan šalje loptu u mrežu. Imali su i gosti u prvom dijelu dvije prilike, u 13. minuti Mislav Glavinić je glavom pogodio prečku, a u 32. minuti je bilo opasno nakon udarca iz kuta, ali je mrežu Hajduka odličnom intervencijom spasio Vice Baždarić

Hajduk je u drugom poluvremenu potvrdio pobjedu, a do trećeg pogotka Bijeli su stigli preko Blagaića. Mladi Hajdukov veznjak u istoj minuti se našao u dvije izgledne situacije, u prvom navratu njegov udarac s 12 metara prošao je pored vratnice, dok je drugi put na asistenciju Filipa Kosića bio precizan i lopta se našla u mreži gostujućeg vratara Josipa Silića. Kao šlag na torti stigao je četvrti pogodak Bijelih. Asistent je bio Vicko Ševelj, a strijelac Ivan Brnić, loptu je odapeo s ruba šesnaesterca, a ona se zabila u desne rašlje, dodirnuvši pritom i prečku. Dugopolje je i u drugom dijelu pokušavalo kontrama, u 62. minuti bolje su mogli reagirati najprije Bruno, a potom i Marko Čovo, a najbliže pogotku gosti su bili u sudačkoj nadoknadi. Gabrijel Stojić lijepo je izveo slobodan udarac s 25 metara, ali je Baždarić izvanredno izvadio loptu iz lijevih rašlji.

3/12/2018 - 15:34 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr