Mobile menu
Cernat Splićanin

Cernat Splićanin

 
19/7/2009 - 18:03 sati
Ostale vijesti
Cernat na Firulama u turniru glavometaCernat na Firulama u turniru glavometaCernat na Firulama u turniru glavometaCernat na Firulama u turniru glavometaCernat na Firulama u turniru glavometa
Cernat na Firulama u turniru glavometa

Florin Cernat postaje pravi Splićanin, srodio se s našim gradom i uživa u svemu čime se ponosimo. U nedjelju je zaigrao partiju glavometa na Firulama. Partija je bila revijalna (igrao se turnir Glavomet 2009.), Florin je zabio dva gola, oduševio više stotina zaljubljenika u ovaj sport koji su se okupili na Firulama, a najsretnijeg je učinio svog suigrača Tomislava Lenkića.  Kako se Cernat snalazi u fetivom splitskom sportu pratio je kapetan Hajduka Srđan Andrić. Cernat je uživao, to je bilo vidljivo, a istakao je:

-   Prvi put sam igrao glavomet, baš je ludilo. Bilo mi je zanimljivo i atraktivno. Ma, ova igra je čudo... A evo i ovdje na Firulama mi svi prilaze, Splićani su me i po drugi put primili kao svog. Znao sam da će biti tako i zato sam se vratio. Osjećam se Splićaninom - još je dodao:

- Trokut turnir nam je poslužio kao dobra proba pred početak natjecanja. Postava protiv Nacionala i nije odigrala loše s obzirom koliko je bilo novih igrača. Hajduk je protiv Blackburna prikazao odličnu igru i uvjeren sam da ćemo biti sve bolji i bolji.

19/7/2009 - 18:03 sati
Ostale vijesti