Mobile menu
Čak milijun posjeta portalu hajduk.hr!

Čak milijun posjeta portalu hajduk.hr!

 
19/8/2009 - 14:52 sati
Ostale vijesti

Čak milijun pojedinačnih posjeta zabilježila je Hajdukova službena web-stranica hajduk.hr u tek nešto više od mjesec dana od službenog otvaranja, čime se potvrdila najposjećenijom od svih sportskih klubova i društava u Hrvatskoj!

Novi, redizajnirani Hajdukov portal, što dokazuje čak milijun pojedinačnih posjeta u ovom kratkom razdoblju, ogledalo je kluba kojemu su ambicije i zasluženo mjesto puno iznad situacije u kojoj se trenutačno nalazi. Predsjednik Joško Svaguša naglasio je u nekoliko navrata kako mu je cilj vratiti Hajduk na staze stare slave, krenuo je dovođenjem najvećih pojačanja iz HNL-a, braće Anasa i Ahmada Sharbinija, te uglednog trenera Edoarda Reje, a mediji (Slobodna Dalmacija...) su netom ranije hajduk.hr, još jedno "pojačanje" na početku ove sezone, već proglasili "svemirskim portalom".

Hajduk.hr sigurno je naš najoriginalniji sportski proizvod, enciklopedija Hajduka, kako portalu kluba s Poljuda tepaju mediji i javnost, koja na jednom mjestu objedinjava najznačajnije događaje iz 98-godišnje povijesti "majstora s mora". Uz niz rubrika koje hajduk.hr čine originalnim portalom na čast i ponos svih hajdukovaca, trud i rad kroz svakodnevne svježe informacije s Poljuda nagradilo je, rekli smo već, čak milijun pojedinačnih ulaza u tek nešto više od mjesec dana.

Prevedeno u "stadionski jezik", gotovo svaki dan (!!!) cijeli jedan ispunjeni Poljud do posljednjeg mjesta barem jednom klikne na hajduk.hr! Na ponos i Hajdukovih igrača, stručnog stožera ali i vodstva kluba!

 

19/8/2009 - 14:52 sati
Ostale vijesti