Mobile menu
Budimir: Regenerirali smo se i spremni smo za derbi

Budimir: Regenerirali smo se i spremni smo za derbi

 
22/10/2021 - 17:00 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Hajdukove juniore samo četiri dana nakon uspješnog nastupa u uzvratu prvog kola UEFA Lige prvaka mladih, čeka derbi s Dinamom u Zagrebu.

Bijeli su se na Poljudu spremali za ovu važnu utakmicu, dobra je informacija da je kapetan Ivan Krolo nakon ozljede sasvim spreman, pokazalo je to i odigranih nešto više od pola sata protiv Škendije.

 Dinamo je vodeća momčad 1. HNL juniora sa samo jednim remijem, Hajduk je s dvije utakmice manje četvrti, također neporažen, s dva odigrana remija. Trener Marijan Budimir pokušat će ponoviti uspjeh iz završnice prošlog prvenstva kada je naslov prvaka teoretski osiguran baš pobjedom protiv najvećeg rivala u Zagrebu.

- Imali smo sada nešto duži period bez službenih utakmica, reprezentativna pauza, a potom i dvije odgode zbog korone malo su nas izbacili iz ritma i tu zaostajemo za Dinamom. Ali, da bi okusio zadovoljstvo i ljepotu igranja Lige prvaka, moraš biti prvak Hrvatske. Znamo da u ovoj utakmici moramo biti pravi, iskoristili smo ove dane, uz treninge smo se i regenerirali i spremni smo za derbi - izjavio je Hajdukov trener.

Utakmica Dinamo – Hajduk igra se u nedjelju s početkom u 11 sati.

22/10/2021 - 17:00 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr