Mobile menu
Budimir: Čestitke svim igračima, nadam se da ćemo tako nastaviti i na proljeće

Budimir: Čestitke svim igračima, nadam se da ćemo tako nastaviti i na proljeće

 
12/12/2020 - 20:48 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Nakon pobjede nad Slaven Belupom od 3:0 u posljednjoj utakmici jesenskog dijela prvenstva zadovoljan je bio trener Hajdukovih juniora Marijan Budimir.

- Svaka čast mojim momcima, odigrali su baš onako kako je trebalo. Znali smo da će Slaven Belupo izaći u zatvorenijoj varijanti i pokušati kontrama zaprijetiti našoj mreži. Srećom zabili smo prvi pogodak na vrijeme, a kasnije ih je moglo biti još. Naravno, zadovoljni smo i ovakvim ishodom.

Jesenski dio prvenstva završili ste s dvije pobjede u četiri dana uz pet postignutih i bez primljenog gola.

- Da, još mi je draži podatak da su protivnici u tih 180 minuta uputili samo jedan udarac na naša vrata. Težimo atraktivnoj, napadačkoj igri, ali isto tako jako nam je bitno sačuvati svoju mrežu. I to pokazuje našu kvalitetu i profesionalnost ovih igrača. Osim toga, te navike će im mnogo koristiti u budućoj karijeri.

Vaša ocjena ove polusezone?

- Mislim da smo je odigrali na visokom nivou, gotovo za čistu peticu. Naravno za kompletan dojam nedostajala je pobjeda nad Dinamom. Žao mi je što smo jedini poraz doživjeli baš u toj utakmici, ali moram naglasiti kako smo i u njoj odigrali vrlo dobro, ali ostali kratkih rukava. Čestitao sam svim igračima nakon današnje pobjede, a čestitke idu i mojim suradnicima u stožeru. Četrnaest pobjeda u 15 utakmica je odličan učinak i nadam se da ćemo tako nastaviti i na proljeće.

Kako ste planirali buduće aktivnosti?

- Igrači sada dobivaju slobodno, slijedi pauza za Božić i Novu godinu, a onda ćemo dogovoriti okupljanje i dobro se pripremiti za nastavak sezone. Vjerujem da ćemo i na proljeće ići u ovom sastavu i nadam se konačno osvajanju prvenstva i nastupu u Ligi prvaka, što bi bila prava nagrada za trud i zalaganje ovih momaka. Još kad bi se popravila i epidemiološka situacija i utakmice igrale uz prisustvo publike, naše zadovoljstvo bilo bi potpuno – zaključio je Marijan Budimir. 

12/12/2020 - 20:48 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr