Mobile menu
Brojni hajdukovci u reprezentativnim akcijama

Brojni hajdukovci u reprezentativnim akcijama

 
4/10/2020 - 15:22 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

David Čolina, Ivan Dolček i Darko Nejašmić pozvani su za mladu reprezentaciju Hrvatske koja će 8. i 13. listopada igrati kvalifikacijske utakmice protiv San Marina (stadion u Kranjčevićevoj) i Grčke (Patras).

Darko Todorović u konkurenciji je za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine koja u šest dana igra tri susreta. Najprije će se 8. listopada sastati sa Sjevernom Irskom u okviru baraža za plasman na EURO 2020, a potom će 11. (protiv Nizozemske u Zenici) i 14. listopada (protiv Poljske u Varšavi) odigrati dvoboje Lige nacija.

Nihad Mujakić je pozvan za mladu izabranu vrstu BiH koja 13. listopada u Furthu igra kvalifikacijski dvoboj za EURO 2021 protiv U-21 reprezentacije Njemačke.

Kristian Dimitrov dobio je poziv izbornika bugarske reprezentacija koja 8. listopada igra kvalifikacijsku utakmicu protiv Mađarske za plasman na EURO 2020. Bugarska će 11. i 14. listopada igrati susrete Lige nacija protiv Finske i Walesa.

Jani Atanasov konkurirat će za mladu reprezentaciju Sjeverne Makedonije u ogledima s Kazahstanom (8. listopada u Almatyju) i Izraelom (13. listopada u Skoplju).

Mario Vušković, Mario Čuić i Ivan Šarić će se nakon kup susreta u Županji priključiti U-19 reprezentaciji Hrvatske, a Matija Burin dobio je poziv U-19 reprezentacije Slovenije.

Još jedan igrač iz Hajdukove Akademije Luka Kaliterna dobio je poziv za nastup u U-19 reprezentaciji. 

Radi se o Leonidu Ignatovu koji je pozvan u mladu reprezentaciju Sjeverne Makedonije, za dva prijateljska susreta s Indonezijom. Utakmice će se odigrati u Sinju.

4/10/2020 - 15:22 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr