Mobile menu
Bradarić: Nismo uspjeli pobijediti, ali pokazali smo karakter

Bradarić: Nismo uspjeli pobijediti, ali pokazali smo karakter

 
15/9/2019 - 22:23 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 1:1 (Rijeka, 14/9/2019)"

Prvu utakmicu nakon povratka u bijeli dres Filip Bradarić odigrao je u Jadranskom derbiju na Rujevici. Hajdukov veznjak igrao je do 89. minute kada je umjesto njega ušao Anthony Kalik. Bradarić nam je nakon završetka utakmice dao svoj osvrt na dvoboj koji je završio rezultatom 1:1.

- Znali smo da je Rijeka neugodna na svom terenu, očekivali smo tešku utakmicu, takav je ovaj susret i bio. Nismo dobro krenuli u prvom poluvremenu, previše smo griješili u sredini, Rijeka je to pametno koristila prijeteći preko kontri i polukontri. Franko je zabio sa 16 metara, jednostavno je iskoristio situaciju u kojoj se najbolje snalazi. Nakon prvog poluvremena u svlačionici smo se dogovorili da ćemo u nastavku ući odlučnije i hrabrije. Preuzeli smo inicijativu, bili smo bolja momčad i na kraju je Teklić zabio lijep gol za izjednačenje - kazao je Bradarić nakon remija na Rujevici. 

Posebno je pohvalio momčad za izdanje u drugom dijelu utakmice. 

- Možemo sada pričati da smo u tom trenutku mogli ići na pobjedu, ali nismo uspjeli napraviti potreban višak, naravno da žalimo zbog toga jer namjera nam je bila uzeti sva tri boda. Najbitnije je da smo pokazali karakter kad već nismo pobijedili - zaključio je veznjak Bijelih. 

15/9/2019 - 22:23 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr