Mobile menu

Braća Sharbini: Napokon smo sretni!

 
13/8/2009 - 16:39 sati
Prva momčad
Predstavljeni Anas i Ahmad SharbiniPredstavljeni Anas i Ahmad SharbiniPredstavljeni Anas i Ahmad SharbiniPredstavljeni Anas i Ahmad SharbiniPredstavljeni Anas i Ahmad SharbiniPredstavljeni Anas i Ahmad SharbiniPredstavljeni Anas i Ahmad SharbiniPredstavljeni Anas i Ahmad SharbiniPredstavljeni Anas i Ahmad SharbiniPredstavljeni Anas i Ahmad SharbiniPredstavljeni Anas i Ahmad SharbiniPredstavljeni Anas i Ahmad SharbiniPredstavljeni Anas i Ahmad SharbiniPredstavljeni Anas i Ahmad SharbiniPredstavljeni Anas i Ahmad Sharbini
Predstavljeni Anas i Ahmad Sharbini

Novi hajdukovci Anas i Ahmad Sharbini predstavljeni su poslijepodne na Poljudu. Potpisali su ugovor sa splitskim klubom, a prvu utakmicu u bijelom dresu mogli bi odigrati idućeg vikenda protiv baš protiv – Rijeke!

- Oduševljen sam kako sam primljen na Poljudu. Napokon sam sretan, sve je završilo. Hvala predsjedniku Hajduka Jošku Svaguši koji je bio ključan u ovim pregovorima, sve smo dogovorili u pet minuta, okrenuli smo novu stranu života – kazao je tijekom predstavljanja Ahmad Sharbini koji će nositi broj devet na Hajdukovom dresu.

- Jako sam sretan, osjećam se 15-20 kilograma lakši, sad se mogu samo nogometu posvetiti. Došao sam u veliki klub osvajati naslove. Ovo je veliki iskorak u mojoj karijeri, Hajduk je puno veći klub s puno jačih utakmica... – nadodao se Anas koji je pozirao s brojem 99.

Predsjednik Svaguša naglasio je kako mu je u posljednji trenutak mogao biti „miniran“ ovaj transfer.
- U zadnji tren je Mamić htio minirati pregovore, doveli smo dvije najveće zvijezde prijelaznog roka – kazao je Svaguša.

Uz 30-ak novinara pressici su bili nazočni i splitski gradonačelnik Željko Kerum, vukovarski gradonačelnik Željko Sabo, te član uprave Hajduka Jako Andabak.

Više u videoprilogu

13/8/2009 - 16:39 sati
Prva momčad