Mobile menu
Božo Mikulić blizu povratka u puni trenažni proces

Božo Mikulić blizu povratka u puni trenažni proces

 
9/1/2021 - 17:31 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2021."

Hajdukov stoper Božo Mikulić blizu je povratka u puni trenažni proces nakon višemjesečnog oporavka od teške ozljede prednjih križnih ligamenata koju je zadobio u lipnju prošle godine za vrijeme utakmice Slaven Belupo - Osijek. 

Podsjetimo, 23-godišnji stoper prošle je godine otišao na posudbu u Slaven Belupo gdje je redovito igrao do već spomenute ozljede. Nakon toga vratio se na rehabilitaciju u Split, uspješno se oporavlja i trenutno se nalazi s ostatkom momčadi na pripremama u Postirama gdje trenira po posebnom programu.

- Božo Mikulić se nalazi pri kraju rehabilitacije nakon operacije prednjih križnih ligamenata koje je operirao prije nepunih šest mjeseci. Cijeli proces rehabilitacije odradio je u Klubu pod kontrolom liječničke službe i fizioterapeuta Nikole Šarića. Krajem mjeseca u planu je da napravi sve kliničke i funkcionalne testove te ako zadovolji očekuje se u punom treningu s ekipom - kazao nam je Šime Veršić, kondicijski trener Bijelih koji se bavi rehabilitacijom ozlijeđenih igrača. 

9/1/2021 - 17:31 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr