Mobile menu
Blagaić: U Zmijavcima očekujem pun stadion i odličnu utakmicu

Blagaić: U Zmijavcima očekujem pun stadion i odličnu utakmicu

 
30/8/2019 - 08:25 sati
Hajduk II
Foto: Ivica Čavka

Narednog vikenda nastavlja se turneja Hajduka II po Dalmaciji. Voljom ždrijeba, momčad trenera Marija Despotovića prvih pet kola igra na Poljudu ili u susjedstvu, a prva domaća utakmica donijela je uvjerljivu pobjedu od 4:0 i atraktivnu igru Bijelih protiv Kustošije.

Dvostruki strijelac na toj utakmici bio je Jakov Blagaić koji dosta očekuje i od nedjeljne utakmice u Zmijavcima. 

- Mislim da će gledatelji vidjeti jednu dobru i uzbudljivu utakmicu. Domaćin je vodeći na ljestvici sa stopostotnim učinkom, a mi smo protiv Kustošije pokazali efikasnost, ali i čvrstu obranu. Moramo nastaviti na isti način, cijeli tjedan smo se pripremali za nedjeljnu utakmicu i nadam se najboljem. Vjerujem da će u Zmijavcima biti dosta gledatelja, gušt je igrati u takvoj atmosferi i siguran sam da ćemo dati svoj maksimum - zaključio je mladi Hajdukov reprezentativac. 

Suđenje je povjereno Andreju Burilu iz Osijeka s pomoćnicima Denijem Grofelnikom iz Valpova i Daliborom Totićem iz Đakova, dok je četvrti sudac Josip Dugandžić iz Komina,  

Utakmica Croatia (Z) – Hajduk II igra se u nedjelju s početkom u 17 sati, tekstualni prijenos možete pratiti putem našeg Twitter kanala. 

30/8/2019 - 08:25 sati
Hajduk II
Foto: Ivica Čavka