Mobile menu
Blagaić: Prilagođavamo se novom stilu igre, izgledat će to još puno bolje do kraja priprema

Blagaić: Prilagođavamo se novom stilu igre, izgledat će to još puno bolje do kraja priprema

 
14/1/2020 - 18:04 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Preuzmi Hajduk Digital TV i budi korak ispred! Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2020."

Prvo poluvrijeme u remiju s Grasshopperom odigrao je Jakov Blagaić, jedan od najmlađih hajdukovaca na priprema u Turskoj. Devetnaestogodišnji veznjak imao je i najbolju priliku u prvom dijelu utakmice, Jairo ga je sjajno proigrao nakon što je ušao u međuprostor, ali njegov udarac s deset metara iskosa obranio je vratar Švicaraca. 

- Bitno je da ulazimo u šanse, da ih stvaramo, ovaj put nisam uspio realizirati priliku koja mi se otvorila, ali sljedeći put hoću i neće tu biti problema - kazao nam je Blagaić nakon utakmice, a zatim se osvrnuo i na cjelokupan tijek ovog pripremnog dvoboja:

- Ovo je naša prva utakmica nakon desetak dana od kada smo započeli s pripremama za novu sezonu, mislim da je bila dobra, ispunili smo sve što je trener Tudor tražio od nas. Bitno da se polako prilagođavamo novom stilu igre, radimo puno na taktici na pripremama i siguran sam da ćemo kako vrijeme bude prolazilo dodatno usavršiti određene mehanizme u igri. Do početka drugog dijela sezone ima još puno treninga, tri pripremne utakmice tako da ćemo do kraja ovih priprema sigurno izgledati još puno bolje - zaključio je mladi veznjak Bijelih.

14/1/2020 - 18:04 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr