Mobile menu
Bitka za finale Kupa: Hajduk protiv Lokomotive danas od 17:30 sati

Bitka za finale Kupa: Hajduk protiv Lokomotive danas od 17:30 sati

 
13/3/2018 - 07:23 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zagreb: Lokomotiva - Hajduk 1:1 (2:4) (Zagreb, 13/03/2018)"

Niti 72 sata prošla su od nevjerojatne završnice prvenstvenog susreta protiv Istre 1961 u kojoj su igrači Željka Kopića osvojili nova tri boda. Danas ih od 17:30 sati na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu protiv Lokomotive očekuje okršaj za ulazak u finale Hrvatskog nogometnog kupa. Bijeli su u četvrtfinalu bili bolji od Osijeka u Gradskom vrtu, dok je momčad Lokomotive izbacila Rudeš.

Trener Kopić je na konferenciji za medije uoči utakmice rekao kako će učiniti sve, od prvog do zadnjeg, kako bi ispunili zacrtani cilj, a to je ulazak u finale. Naravno, očekuje hajdukovce zahtjevan dvoboj, ali puni samopouzdanja, vjere, optimizma te na krilima odličnih rezultata i igara u posljednja četiri mjeseca, igrači vjeruju u ostvarenje pozitivnog ishoda. Naravno, uz znatnu podršku svojih vjernih navijača koji će im danas biti dodatan vjetar u leđa, sve kako bi se osigurao prolazak u finale koje je na rasporedu 23. svibnja u Vinkovcima. 

Poznate su i službene osobe koje će dijeliti pravdu u današnjem polufinalnom srazu. Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke kojemu će pomagati Tomislav Petrović (Valpovo) i Miro Grgić (Osijek). Četvrti sudac je Marko Matoc iz Zaprešića, delegat Darko Kolesarić dolazi iz Osijeka., dok će suđenje kontrolirati Draženko Kovačić.

Sretno Hajduče!

13/3/2018 - 07:23 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr