Mobile menu
Bilo srce za socijalno ugrožene navijače...

Bilo srce za socijalno ugrožene navijače...

 
5/4/2012 - 16:42 sati
Prva momčad
Sve vezano "Bilo srce" možete pronaći ovdje

Osnovna ideja projekta Naš Hajduk bila je okupljanje što većeg broja navijača u članstvo Hajduka kao i veća orijentacija samog kluba prema svojim navijačima. Stoga je od ove godine pokrenuto niz inicijativa o kojima ćemo upoznati navijače u sljedećim mjesecima. Ideja je da osim zbog brojnih beneficija, članstvo u Hajduku postane temeljna identifikacija svakog navijača, a članska iskaznica na simboličan način predstavlja legitimitet svakog hajdukovca.

U priču se na samom početku uključila i udruga Bilo srce, pomažući socijalno ugroženim navijačima Hajduka da postanu članovi kluba. Tada je pokrenuta akcija kumstava i ove godine obnovljena su članstva za sve štićenike. Kroz podršku akciji, donatori uplatom sredstava na račun Humanitarnog kluba navijača “Bilo srce” doniraju novac za učlanjivanje novih štićenika udruge i onih koji za to nemaju mogućnost. Među prvima koji su se odazvali ovoj akciji kumstava je obitelj Mihaljević – Zuber iz Osijeka s 10.000 kuna. Za ovaj iznos Bilo srce će učlaniti 100 maloljetnih navijača Hajduka te obitelji Mihaljević – Zuber ovim putem HNK Hajduk i udruga Bilo srce najljepše zahvaljuju!

Cilj kumstava je nadogradnja i razvoj akcije hajdukovaca koji su kroz Bilo srce pokazali odgovornost i znak podrške ljudima oko nas, a koji su trenutno u financijskim i/ili životnim poteškoćama. Akcija se provodi u suradnji s Hajdukom te udrugom Naš Hajduk i to na način da Bilo srce posreduje pri učlanjenju sredstvima iz donacija.

Kum se može postati na način da:

1. Predložite za koga biste željeli plaćati članarinu nakon čega Bilo srce posreduje, kontaktira štićenika, te ga iz vaše donacije učlanjuje u klub. Vaš štićenik može biti netko iz vaše okoline, netko čija vas je sudbina ili životni put posebno dirnuo, može biti stvarno kumče, prijatelj, kolega s tribine, mogu biti i vaša djeca, punica... Sve se radi u apsolutnoj diskreciji, bez medija, te uz obavezno odobrenje i želju za učlanjenjem u Hajduk i Naš Hajduk onoga koga se učlanjuje, a što će volonteri Bilog srca iskomunicirati.

2. Prihvatite kumstvo za 2012. godinu postojećih štićenika Bilog srca koje su hajdukovci svojim donacijama učlanili u Hajduk u tekućoj godini. Iduće godine Bilo srce će vas kontaktirati da platite svome štićeniku produljenje članstva.

3. Moguća su zajednička učlanjenja i produljenja članstva za grupe ljudi što je prikladno za članove kluba i donatore Bilog srca iz inozemstva, odnosno za sve kojima je lakše i isplativije uplatiti odjednom za više članova.

Neovisno o vašem učlanjenju ili kumstvu, sredstva za ovu akciju mogu se uplatiti na žiro račun Bilog srca 2390001-1100347471 (HPB) internet bankarstvom ili općom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci.
Za sva pitanja, sugestije i primjedbe molimo da kontaktirate Bilo srce na mail nh-kumstva@bilosrce.com
Tijek ove akcije pratite na internet stranicam www.bilosrce.com odnoso http://nas.hajduk.hr

za mrvu ljubavi... za NAŠ HAJDUK!

 

5/4/2012 - 16:42 sati
Prva momčad