Mobile menu
Bilo srce: Montažne kućice za tri obitelji na putu iz Splita za Sisak i Petrinju

Bilo srce: Montažne kućice za tri obitelji na putu iz Splita za Sisak i Petrinju

 
5/3/2021 - 20:35 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vezano "Bilo srce" možete pronaći ovdje
Bilo srce: Montažne kućice za Sisak i PetrinjuBilo srce: Montažne kućice za Sisak i PetrinjuBilo srce: Montažne kućice za Sisak i PetrinjuBilo srce: Montažne kućice za Sisak i Petrinju
Bilo srce: Montažne kućice za Sisak i Petrinju

Iz Splita su danas na svoj put krenule tri građevinske jedinice montažnih kuća koje će ubrzo postati dio toplog doma za tri obitelji s područja Petrinje i Siska koja su pogođenim razornim potresom.

U sklopu humanitarne akcije „Bilo srce kuca za sve vas“, udruženim snagama Bilog srca i vjernih navijača, izgrađene su tri građevinske jedinice montažnih kuća koje se sastoje od kuhinje i kupaonice. Spomenute jedinice građene su u Splitu zbog jednostavnije izvedbe, dok su se pripremni radovi vezani za postavljanje istih odvijali paralelno na terenu. 

- Bilo srce je iznimno ponosno što je moglo sudjelovati u ovoj akciji, odnosno usmjeriti sredstva koja su uplaćena na naš račun za pomoć stanovnicima područja pogođenih potresom. Kao što možete vidjeti, usmjerili smo ih u izgradnju ovih građevinskih jedinica, a koje su izgrađene vrijednim navijačkim rukama. Naravno, ovdje naši radovi i akcije ne staju, oni će se nastaviti sve dok i posljednja obitelj ne bude na toplom i sigurnom. – izjavio je predsjednik udruge Bilo srce, Ivan Baranović.

Kada se sve građevinske jedinice spoje činit će kompletnu montažnu kuću, potpuno opremljenih „bijelom tehnikom“, kuhinjom i sanitarijama.

Sretan put želimo vrijednoj ekipi! Bilo srce kuca za sve vas! Sve jače i jače!

5/3/2021 - 20:35 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr