Mobile menu
Bilo srce kuca za sve vas!

Bilo srce kuca za sve vas!

 
30/12/2021 - 18:40 sati
Ostale vijesti
Foto: hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Bilo srce!"

Na današnji dan prije točno godinu dana otvorili smo poseban račun za donacije za potresom pogođeno područje Banovine.

Zahvaljujući vama i vašim donacijama, sudjelovali smo u opremanju 20 montažnih kuća financiranih putem akcije Ujedinjeni hrvatski navijači, izgradili i opremili 4 montažne kuće, financirali temelje za kuću koju su zajednički izgradili DPH-ovi Steyr/Linz i Wien te financirali krovište kuće koju koristi Udruga za rehabilitacijsko i rekreacijsko jahanje KAS. Prikupili smo i utrošili 456.334,79kn.

Sve aktivnosti provedene su u koordinaciji sa DPH Sisak, KN Torcida (i podružnicama), Društvima prijatelja Hajduka iz Hrvatske i inozemstva. S ponosom možemo reći da smo više od šest mjeseci bili prisutni na terenu!

Ovim putem zahvaljujemo se svim donatorima. Zahvaljujemo se i brojnim DPH-ovima na samostalnim akcijama. Zahvaljujemo se i brojnim tvrtkama koje su nam pomogle i omogućile da pojedine stvari kupimo po nabavnim cijenama.

Posebna zahvala ide onim najupornijim momcima koji ne žele biti imenovani, a koji su volontirali tisuće sati da bi izgradili zamjenske domove.

U nadi da više nikad nećemo trebati akcije ovog tipa i u vjeri da će, ako ipak zatreba, hajdučka obitelj opet biti tu, želimo svima bolju novu godinu!

Cjelokupni izvještaj možete pronaći OVDJE.

Vaše Bilo srce 

30/12/2021 - 18:40 sati
Ostale vijesti
Foto: hajduk.hr