Mobile menu
Bilo srce kuca za sve vas!

Bilo srce kuca za sve vas!

 
30/12/2020 - 11:57 sati
Klub
Foto: hajduk.hr
Sve vezano "Bilo srce" možete pronaći ovdje

Cijela Hrvatska je na nogama nakon teškog potresa koji je pogodio Petrinju, Sisak, Glinu te okolna mjesta. Svjedoci smo potresnih prizora i tužnih lica ljudi koji su u samo nekoliko desetaka sekundi ostali bez svega onog što su gradili i njegovali čitavi život. Jedinstvo i zajedništvo hrvatskog naroda i ovaj put se pokazalo neuništivim, a akcije prikupljanja pomoći (hrane, higijenskih potrepština, deka i pokrivača) sa svih strana Lijepe Naše pokrenute su u iznimno kratkom roku, a u samu akciju priključilo se i Bilo srce.

Udruga Bilo srce je pod medijskim pokroviteljstvom Slobodne Dalmacije, Dalmatinskog portala i Radio Dalmacije odlučila pokrenuti akciju pod nazivom ‘’Bilo srce kuca za sve vas’’ s ciljem pomoći svim stanovnicima područja pogođenih potresom. Sva prikupljena sredstva bit će namjenski donirana svima onima kojima je pomoć potrebna. 

Svatko u skladu sa svojim mogućnostima može sudjelovati osobnim uplatama na niže navedeni broj računa, posebno otvoren za ovu svrhu:

Broj računa: HR8624070001500013101

Opis plaćanja: BS kuca za sve vas


Jučer je u KN Torcida u rekordnom roku sakupljeno više šlepera pomoći koji su se tijekom noći uputili prema pogođenim područjima kao i pripadnici Torcide koji danas sudjeluju u akcijama na terenu.

Potrepštine je moguće i danas donijeti u prostor Kluba navijača u Zrinsko-Frankopanskoj ulici s naglaskom na deke, pokrivače, cerade, grijalice i vodu što je trenutno najpotrebnije, a s time pomaganje neće stati.

Ujedno, veliki broj navijača Hajduka stavio je na raspolaganje svoje nekretnine za one čiji su domovi stradali u potresu i kojima je potreban smještaj te smo spremni organizirati prihvat ukoliko to bude potrebno. 

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su svo vrijeme bili na raspolaganju i nudili svoju pomoć kao i svima koji će se na bilo koji način uključiti u ovu akciju kako bismo još jednom pokazali veličinu hajdučkog srca!

Pozivamo vas da uplatom na račun pokažemo stanovnicima pogođenih područja da hajdučko srce kuca za sve njih i da u nevolji koja ih je snašla nisu sami. Upravo zato, svaka kuna i simbolična uplata su bitni.

Domovi, škole i bolnice Petrinje, Siska, Gline i okolice ujedno su i naši domovi, škole i bolnice i svi smo zajedno u ovome! 

Bilo srce kuca za sve vas!

30/12/2020 - 11:57 sati
Klub
Foto: hajduk.hr