Mobile menu
Bilo srce kuca za sve vas!

Bilo srce kuca za sve vas!

 
30/12/2020 - 11:57 sati
Klub
Foto: hajduk.hr
Preuzmi Hajduk Digital TV i budi korak ispred! Sve vezano "Bilo srce" možete pronaći ovdje

Cijela Hrvatska je na nogama nakon teškog potresa koji je pogodio Petrinju, Sisak, Glinu te okolna mjesta. Svjedoci smo potresnih prizora i tužnih lica ljudi koji su u samo nekoliko desetaka sekundi ostali bez svega onog što su gradili i njegovali čitavi život. Jedinstvo i zajedništvo hrvatskog naroda i ovaj put se pokazalo neuništivim, a akcije prikupljanja pomoći (hrane, higijenskih potrepština, deka i pokrivača) sa svih strana Lijepe Naše pokrenute su u iznimno kratkom roku, a u samu akciju priključilo se i Bilo srce.

Udruga Bilo srce je pod medijskim pokroviteljstvom Slobodne Dalmacije, Dalmatinskog portala i Radio Dalmacije odlučila pokrenuti akciju pod nazivom ‘’Bilo srce kuca za sve vas’’ s ciljem pomoći svim stanovnicima područja pogođenih potresom. Sva prikupljena sredstva bit će namjenski donirana svima onima kojima je pomoć potrebna. 

Svatko u skladu sa svojim mogućnostima može sudjelovati osobnim uplatama na niže navedeni broj računa, posebno otvoren za ovu svrhu:

Broj računa: HR8624070001500013101

Opis plaćanja: BS kuca za sve vas


Jučer je u KN Torcida u rekordnom roku sakupljeno više šlepera pomoći koji su se tijekom noći uputili prema pogođenim područjima kao i pripadnici Torcide koji danas sudjeluju u akcijama na terenu.

Potrepštine je moguće i danas donijeti u prostor Kluba navijača u Zrinsko-Frankopanskoj ulici s naglaskom na deke, pokrivače, cerade, grijalice i vodu što je trenutno najpotrebnije, a s time pomaganje neće stati.

Ujedno, veliki broj navijača Hajduka stavio je na raspolaganje svoje nekretnine za one čiji su domovi stradali u potresu i kojima je potreban smještaj te smo spremni organizirati prihvat ukoliko to bude potrebno. 

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su svo vrijeme bili na raspolaganju i nudili svoju pomoć kao i svima koji će se na bilo koji način uključiti u ovu akciju kako bismo još jednom pokazali veličinu hajdučkog srca!

Pozivamo vas da uplatom na račun pokažemo stanovnicima pogođenih područja da hajdučko srce kuca za sve njih i da u nevolji koja ih je snašla nisu sami. Upravo zato, svaka kuna i simbolična uplata su bitni.

Domovi, škole i bolnice Petrinje, Siska, Gline i okolice ujedno su i naši domovi, škole i bolnice i svi smo zajedno u ovome! 

Bilo srce kuca za sve vas!

30/12/2020 - 11:57 sati
Klub
Foto: hajduk.hr