Mobile menu
Bilo srce kuca još jače, večeras kreću aukcije dresova za pomoć područjima pogođenih potresom

Bilo srce kuca još jače, večeras kreću aukcije dresova za pomoć područjima pogođenih potresom

 
11/1/2021 - 10:26 sati
Ostale vijesti
Foto: hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Bilo srce!"

Akciju ''Bilo srce kuca za sve vas'' pokrenula je udruga Bilo srce s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć području Siska, Petrinje i Gline koja su teško pogođena potresom.

Brojne akcije navijača već su realizirane, mnogi navijači svakodnevno volontiraju na terenu, a na račun Bilog srca do sada je uplaćeno više od 268.000 kuna. No, hajdukovci na tome ne namjeravaju stati.

Večeras u 19 sati i 11 minuta počinje niz humanitarnih aukcija dresova bivših i aktualnih igrača Hajduka kao i drugih igrača koji su se odazvali pozivu Bilog srca.

- Niz otvaramo s dva posebna dresa i pozivamo sve da prate službenu Facebook stranicu HKNH Bilo srce i u 19:11 budu spremni sudjelovati u aukciji. Među dresovima ima pravih poslastica za sve navijače, kao i za kolekcionare. Nadamo se da ćemo na ovaj način pokazati koliko jako Bilo srce kuca za Banovinu - rekao je predsjednik udruge Bilog srca Ivan Baranović.

Dresovi koji će u narednim tjednima biti ponuđeni prikupili su upravo bivši igrači okupljeni u Udrugu veterana koji su aktivni članovi Bilog srca i od samog početka su pokazali inicijativu i uključeni su u sve akcije. 

- U situaciji kao što je ova dužnost svih nas je pomoći, a ujedno je i zadovoljstvo da na ovaj način možemo sudjelovati zajedno s navijačima i pokazati koliko je hajdučko srce - rekao je predsjednik Udruge veterena Vlatko Đolonga uz poziv svim navijačima Hajduka da se uključe u humanitarne aukcije.

Prikupljena sredstva bit će namjenski donirana u koordinaciji s Društvom prijatelja Hajduka Sisak.

11/1/2021 - 10:26 sati
Ostale vijesti
Foto: hajduk.hr