Mobile menu
Bili tići: U dva dvoboja protiv Dinama bod

Bili tići: U dva dvoboja protiv Dinama bod

 
15/11/2009 - 13:56 sati
Akademija
Hajduk - DinamoHajduk - DinamoHajduk - DinamoHajduk - DinamoHajduk - DinamoHajduk - DinamoHajduk - DinamoHajduk - DinamoHajduk - DinamoHajduk - DinamoHajduk - DinamoHajduk - DinamoHajduk - DinamoHajduk - DinamoHajduk - DinamoHajduk - DinamoHajduk - DinamoHajduk - Dinamo
Hajduk - Dinamo

Kadeti Hajduka su remizirali protiv Dinama 1:1, makar su tijekom prvog poluvremena promašili barem četiri "mrtve" šanse. Nije bilo sreće, pogotovo ne za Tomičića, koji je bio strijelac jedinog pogotka za "bijele". I to u 28. minuti, nakon sjajne akcije hajdukovaca. Dinamovci su izjednačili u 34. minuti, strijelac je bio Martinko. Na tribini pomoćnog igrališta okupilo se 1500 gledatelja, a nakon utakmice je trener Hajduka Ante Šećer kazao:

- Zadovoljan sam igrom u prvom poluvremenu, propustili smo par prigoda za povećanje vodstva i za to smo bili kažnjeni. U drugom dijelu Dinamo nam je bolje parirao. No, na samom kraju utakmice smo imali veliku prigodu za pobjedu, ali Livaja nije imao sreće. Nisam nezadovoljan.

Hajduk je nastupio u ovom sastavu:
Opačak, Barišić, Bašić, Vladović (od 68. Dodig), Peričić, Arapović, Runje (od 58. Medak), Milaković (od 50. Tomaš), Livaja, Grčić, Tomičić.

--------------------------------------------------

Juniori Hajduka su, pak, izgubili od Dinama rezultatom 2:0, strijelac oba pogotka je bio Šitum(65. i 72. minuta). Bijeli su u prvom dijelu bili dominantniji, ali ne i konkretni, da bi nakon primljenog pogotka izgubili koncentraciju, počeli su srljati i nabijati loptu. Drugi pogodak je stoga došao kao posljedica nervoze i bezglave trke za izjednačenjem.

Na tribini pomoćnog igrališta okupilo se blizu tri tisuće gledatelja. Juniori su privukli duplo više gledatelja nego kadeti....

Hajduk je nastupio u ovom sastavu:
Stipica, Boljat, Vuković (od 46. Bekavac), Glumac, Mić, Bradarić, Vukčević (od 46. Reapić), Pešić (od 64. Asanović), Lendrić, Andrijašević (od 72. Zulim), Caktaš.

------------------------------

Hajdukova generacija rođena 1998. porazila je Split i to u Parku mladeži 4:1, a tri pogotka je zabio Tomislav Gudelj, dok je jednog potpisao Mario Čurić. Igrači trenera Krešimira Režića su prvi bez ijednog izgubljenog boda.

-------------------------------

Generacija igrača rođenih 1996. je također porazila Split u Parku mladeži i to sa 4:0. Pogotke su postigli Maganić, Blažević i Sunara, a jedan su "crveni" zabili samo sebi.

--------------------------------

Utakmica mlađih kadeta(1994.godište) između Jadran LP i Hajduka je odgođena zbog gripe...

----------------------------------

Hajduk (godište 1997.) je na svom travnjaku porazio Orkan rezultatom 9:0,  a strijelci su za momčad trenera Ante Bašića bili:  Rapaić tri, Vrljičak dva, te Samac, Ivo Bilić, Marin Jurić i Pranjić svi po jedan.
--------------------------------

Generacija igrača rođenih 1995. je porazila Orkan s 2:1. Momčad trenera Vinka Bege je bila oslabljena, ali su Mujan i Vojković svojim pogocima riješili pitanje pobjednika. Inače, odigrano je 16 kola, a hajdukovci su samo jednu utakmicu remizirali.

15/11/2009 - 13:56 sati
Akademija