Mobile menu
Bili tići: Hajduk lako sa Splitom

Bili tići: Hajduk lako sa Splitom

 
8/11/2009 - 18:59 sati
Akademija

Juniori Hajduka su rezultatom 3:1 ispratili Splita. Igralo se na Poljudu, na pomoćnom igralištu, ali je domaćin derbija bio Split. No, vidjelo se da Hajduk igra na svom igralištu, bio je mnogo bolji i "crveni" mogu biti zadovoljni što su izgubili samo s dva razlike. Hajdukovci su, naime, još dva puta zatresli okvir gola i promašili su još četiri zicera.

Strijelci su bili Glumac u 8. minuti, zatim Pešić u 30. i na kraju je Bekavac u 72. postavio konačan rezultat.

Hajduk je nastupio u ovom sastavu:
Stipica, Boljat, Vuković (od 60. Bekavac), Glumac, Mić, Bradarić, Vukčević (od 65. Repić), Pešić, Lendrić (od 72. Kuvačić), Andrijašević, Caktaš.

------------------------------

Kadeti Hajduka su također s 3:1 porazili Split i u ovoj utakmici se vidilo da su "bijeli" mnogo bolji od Crvenih. Odmotovala se vrlo slična priča kao i na juniorskoj utakmici, hajdukovci su dominirali, stvarali šanse i promašivali... Prvi pogodak za Hajduk je postigao Livaja u 50. minuti, da bi u 56. igrači Splita sami sebi zabili gol, a točku na i je postavio Jelavić u 76.

Hajduk je nastupio u ovom sastavu:
Opačak, Barišić, Bašić, Vladović, Peričić (od 70. Dodig), Arapović, Franić (od 41. Runje), Milaković (od41. Gusić), Livaja, Grčić, Tomičić (od 50. Jelavić).
 

8/11/2009 - 18:59 sati
Akademija