Mobile menu
Bila noć u Slanom pred 4 tisuće posjetitelja...

Bila noć u Slanom pred 4 tisuće posjetitelja...

 
17/7/2012 - 08:36 sati
Udruge
Sve vezano za Društva prijatelja Hajduka možete pronaći ovdje

Nije nikakva novost kazati i napisati da je u Slanomu bila Bila noć. To je događanje o kojemu se govori diljem Županije i šire jer svi koji su tu večer bili, njih više od 4 tisuće, dio ove vrhunske zabave ponijeli su svoj doživljaj sa sobom i podijelili s onima koji nisu imali sreće u subotu biti na slanjskoj rivi. Na veličanstvenoj pozornici dostojnoj koncerata u arenama s impozantnim led-ekranom do ranih jutarnjih sati okupljeno mnoštvo zabavljali su Jelena Rozga i Jole koji je ove godine bio dodatna atrakcija ljubiteljima njegovih pjesama i dobre zabave. Posjetitelji iz Konavala, s Pelješca, Metkovića i Ploča, a bilo je štovatelja Hajduka i iz Splitsko-dalmatinske županije koji su se došli uvjeriti kako Društvo prijatelja Hajduka iz Slanoga slave ime Bijelih, sve njihove pobjede i trenutke slave i kako ih ne ostavljaju ni kad je voljenom klubu najteže. Vrhunski vatromet, poseban je doživljaj koji je zapalio nebo iznad slanjske vale i barem na tren pokazao da nije sve tako crno što se događa oko Hajduka.

A za sve što se u subotu događalo, možemo zahvaliti Društvu prijatelja Hajduka, Općini Dubrovačko primorje, TZO Dubrovačko primorje, ACI-klubu, Dubrovačko –neretvanskoj županiji i brojnim sponzorima koji su kao i svaki put do sada pomogli da festa Bile noći bude na vrhunskoj razini. I nije to bila samo noć pjesme, plesa i druženja. Za sinjorinu Ivanu Zucalo iz Mokošice, bila je to noć koju neće nikada zaboraviti. U bogatoj lutriji, za 20 kuna i uz puno sreće dobila je glavnu nagradu Volkswagen Up. Dobitnici želimo sigurnu i ugodnu vožnju.

Organizatori su zadovoljni svime što se događalo, a za sljedeću godinu najavljuju i više i bolje. Ako bolje može biti. Pred predsjednikom Društva prijatelja Hajduka Ivom Radićem i njegovim prijateljima je vrijeme u kojem će osmišljavati raditi na ostvarenju novih atraktivnosti i iznenađenja za Bilu noć 2013. godine.

Hajduk živi vječno, Bog i nitko više!
Društvo prijatelja Hajduka Slano



foto: portaloko.hr

 

17/7/2012 - 08:36 sati
Udruge