Mobile menu
BILA NOĆ NA KRKU: Hajdukovci na aukciji sakupili 30.000 kuna za liječenje dvojice dječaka

BILA NOĆ NA KRKU: Hajdukovci na aukciji sakupili 30.000 kuna za liječenje dvojice dječaka

 
23/1/2018 - 10:41 sati
Ostale vijesti
Autor: DPH Krk
Foto: DPH Krk
Sve vezano za Društva prijatelja Hajduka možete pronaći ovdje
Bila noć na KrkuBila noć na KrkuBila noć na KrkuBila noć na KrkuBila noć na KrkuBila noć na KrkuBila noć na Krku
Bila noć na Krku

U hotelu Malin u Malinskoj na otoku Krku održana je treća po redu "Bila noć" Hajduka u organizaciji DPH otok Krk.

Uz prisustvo 350 gostiju nazočila je i delegacija HNK Hajduk, koju je predvodio predsjednik Nadzornog odbora Slaven Marasović, u pratnji člana NO Antonija Kuzmanića. Iz Splita su došli legendarni Ivo Bego, bivši nogometni djelatnik Paško Viđak, uz čiju je veliku pomoć i osnovan DPH otok Krk, te Roko Pezelj, inače sva trojica članovi DPH otok Krk.

Aukcijom je prikupljeno 27.000 kuna, od prodane tombule dodano je još 3.000 kuna, pa je zajedno skupljeno velikih 30.000 kuna, po čemu se vidi koliko je veliko srce hajdukovaca s otoka Krka. Cijeli iznos podjeljen na dva jednaka dijela biti će ovih dana uručen roditeljima dvojice dječaka, Teu Jelenoviću (3) iz Klimna i Gabrijelu Manceu (4) iz Šila čije skupo lječenje od njihovih rijetkih bolesti HZZO ne pokriva u potpunosti.

Upriličena je i bogata tombula, a glavne nagrade, koje je opet donirao naš voljeni klub, dres i loptu s potpisima igrača, dobitnicima je predao Slaven Marasović, kojem je predsjednik DPH otok Krk, Željko Komadina nakon uvodnih riječi uručio šampanjac od 6 litara uz želje da bude otvoren već u svibnju u Vinkovcima. DPH otok Krk će od dijela prihoda od tombole uplatiti 7.500 kuna u sklopu akcije "Za sva vrimena" kako bi ime krčkih hajdukovaca bilo zauvijek upisano u novom tematskom parku na Poljudu. Sve okupljene je u raspjevanom raspoloženju,  do ranih jutarnjih sati zabavljao Mladen Grdović.

23/1/2018 - 10:41 sati
Ostale vijesti
Autor: DPH Krk
Foto: DPH Krk