Mobile menu
Bijelima pet prvih mjesta na turniru 'Prvi koraci', u finalu pobjede nad Dinamom, Rijekom, Osijekom ...

Bijelima pet prvih mjesta na turniru 'Prvi koraci', u finalu pobjede nad Dinamom, Rijekom, Osijekom ...

 
10/10/2021 - 20:09 sati
Akademija

Mlađe selekcije Akademije HNK Hajduk Luka Kaliterna osvojile su na turniru prvi koraci pet prvih i jedno treće mjesto. Igrači rođeni 2008. godine pod vodstvom trenera Marka Sičića u polufinalu su pobijedili Vardar s 3:0, a potom u finalu i Maribor s 1:0.

Godinu dana mlađi igrači stigli su do polufinala, gdje su s 2:0 poraženi od kasnijeg osvajača turnira, torinskog Juventusa. U utakmici za treće mjesto momčad trenera Roka Kurtovića pobijedila je Maribor s 3:1.

Igrači rođeni 2010. u polufinalu su se susreli s Osijekom. Završilo je neodlučeno 1:1,  a boljim izvođenjem kaznenih udaraca u finale se plasirala momčad trenera Roka Španjića. U finalu je Hajduk s uvjerljivih 3:0 bio bolji od zagrebačkog Dinama.

Vrlo uvjerljivi bili su hajdukovci rođeni 2011. Pod vodstvom trenera Danijela Vuškovića u polufinalu je s 4:1 pobijeđen Adriatic, a potom u borbi za pobjednički pehar i Rijeka s visokih 5:0.

U konkurenciji igrača rođenih 2012. Hajduk je nastupio s dvije momčadi koje su se međusobno susrele u četvrtfinalu. Pobjednici – ‘Hajduk Bijeli’ došli su do kraja i osvojili turnir. Igrači trenera Ante Puljiza do trofeja su došli pobjedama protiv Lučkog od 3:0 i Š.N. DU Talent od 3:1.  

Najmlađi igrači rođeni 2013. pod vodstvom trenera Dejana Tomića u polufinalu su pobijedili Bubamaru s 4:0, a potom u finalu i Osijek s 4:1.

I u konkurenciji djevojčica do 13 godina pobjedu je odnio ŽNK Hajduk, nakon pobjede nad ŽNK Croatijom u finalu. Utakmica je završila rezultatom 1:1, a Bijele su bile uspješnije u izvođenju kaznenih udaraca.

10/10/2021 - 20:09 sati
Akademija