Mobile menu
Bijeli zaključili trodnevne pripreme na Braču

Bijeli zaključili trodnevne pripreme na Braču

 
16/2/2017 - 12:23 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Započela je prodaja pretplata za sezonu 2018/19! Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2017. (HNK Hajduk Split)"
Bijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na BračuBijeli zaključili trodnevne pripreme na Braču
Bijeli zaključili trodnevne pripreme na Braču

Nogometaši Hajduka zaključili su trodnevni boravak na otoku Braču te se u poslijepodnevnim satima vraćaju u Split. Bijelima se jutros priključio i novi igrač Georgi Terziev koji je na igralištu Podježice odradio prvi trening s novim suigračima. 

Trener Joan Carrillo odradio je sa svojim igračima ukupno četiri intenzivna treninga u tri dana. Hajdukovce su u Postirama dočekali izvanredni uvjeti, a ljubazni domaćin se potrudio da igračima apsolutno ništa ne nedostaje. 

Poslije odrađenih 40-dnevnih priprema Bijeli spremni dočekuju nastavak prvenstva koje započinje za svega tri dana utakmicom protiv RNK Splita. Susret protiv Crvenih na rasporedu je u nedjelju 19. veljače s početkom u 17 sati.

16/2/2017 - 12:23 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr