Mobile menu
Bijeli večeras od 21 sat protiv Osijeka u Gradskom vrtu

Bijeli večeras od 21 sat protiv Osijeka u Gradskom vrtu

 
14/8/2016 - 04:31 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Osijek - Hajduk 1:1 (Osijek, 14/8/2016)"

Nogometaši Hajduka večeras od 21 sat protiv Osijeka u Gradskom vrtu igraju utakmicu 5. kola MAXtv Prve lige. Tekstualni prijenos dvoboja iz Osijeka možete pratiti na našem službenom Twitter profilu. 

Nakon četiri odigrana kola Bijeli drže treće mjesto na prvenstvenoj ljestvici s 9 osvojenih bodova koliko ih ima i domaćin Osijek koji je sve tri pobjede ostvario na gostujućem terenu.

U najavi utakmice trener Hajduka Marijan Pušnik rekao je da u Osijek idu "odigrati muški" i "po pobjedu".

Za dvoboj u Osijeku Pušnik je poveo 19 igrača, a u odnosu na posljednji susret s Dinamom u konkurenciji neće biti Zvonimir Kožulj koji je u petak na treningu zaradio distorziju gležnja. 

Posljedice utakmice s Dinamom osjećaju Tino Sušić i Zoran Nižić koji također neće nastupiti u današnjem susretu. Sušić je doživio kontuziju gležnja u derbiju, a stoper Bijelih dobio je jak udarac kramponima u desno stopalo zbog čega je i izašao iz igre u poluvremenu. 

U konkurenciji neće biti ni Francka Ohandze koji je otputovao u Pariz kako bi ishodio vizu za Izrael. Hrvoje Milić ima problem s ozljedom trbušnog zida koju je zadobio neposredno uoči utakmice protiv Dinama.

Novi veznjak Savvas Gentsoglou prvi put konkurira za prvenstveni dvoboj u bijelom dresu, trener Pušnik poveo ga je u Osijek.

Pravdu u Gradskom vrtu dijelit će Dalibor Mlakar, a pomoćnici će mu biti Veljko Crnčić iz Vrbovca i Vedran Đurak iz Siska. Četvrti sudac je Krunoslav Ambrinac iz Zagreba, a dopunski su Igor Pajač iz Zeline i Ante Čuljak iz Zagreba

14/8/2016 - 04:31 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr