Mobile menu
Bijeli u žestokom ritmu treninga

Bijeli u žestokom ritmu treninga

 
7/12/2022 - 17:51 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Nastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na PoljuduNastavak treninga na Poljudu
Nastavak treninga na Poljudu

Ni kiša koja neprestano pada u Splitu i okolici u posljednje vrijeme ne ometa hajdukovce koji su od ponedjeljka krenuli u žestoki ritam treninga. Rade igrači Mislava Karoglana dva puta dnevno, a dio treninga odrađuje se i u teretani. Nametnuo je stožer ritam igračima koji odrađuju sve zadatke koji se pred njima postave. Umor je standardno prisutan u početnom dijelu trenažnog procesa, ali on je zapravo motiv igračima da što spremnije dočekaju siječanj i nastavak drugog dijela sezone. 

Veselo je raspoloženje u redovima Bijelih, kao da su svi jedva ponovno čekali da se vide i sastanu nakon 20-ak dana pauze. U pauzama između treninga odrađuju se i razne zabavne marketinške aktivnosti kojih standardno ne nedostaje u predbožićno vrijeme, a i sami igrači sudjeluju u kreiranju sadržaja. Putem naših društvenih mreža možete pratiti sve ono što su izveli, ali i sve ono što Klub promovira kako bi blagdani protekli u ugodnom hajdučkom duhu. 

7/12/2022 - 17:51 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr