Mobile menu
Bijeli u Mravincima započeli pripreme za nastavak sezone nakon pauze

Bijeli u Mravincima započeli pripreme za nastavak sezone nakon pauze

 
22/9/2022 - 19:35 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Bijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u MravincimaBijeli treniraju u Mravincima
Bijeli treniraju u Mravincima

Nogometaši Hajduka započeli su s pripremama za nastavak prvenstva. Bijeli će sljedećih dana boraviti i trenirati van Poljuda zbog sanacije glavnog i pomoćnog travnjaka.

Trener Mislav Karoglan danas je kompletirao svoj stručni stožer , a prvi trening stožer je u punom sastavu vodio u popodnevnim satima na stadionu Glavica u Mravincima. Ovom prilikom posebno zahvaljujemo HNK Sloga koji nam je stavio svoj travnjak na raspolaganje za vrijeme trajanja reprezentativne pauze. 

Trenutno se osam igrača iz prve momčadi nalazi u nacionalnim reprezentacijama, a još nekoliko njih je u procesu rehabilitacije od ozljeda, zbog čega je trener Karoglan radu prve momčadi privremeno priključio 11 juniora. 

Bijeli s radom nastavljaju u petak, ujutro je na rasporedu trening u klupskoj teretani, a zatim u popodnevnim satima opet slijedi odlazak u Mravnice. Predvečer momčad putuje u Bašku vodu koja će do utorka biti Hajdukova baza. Podsjetimo, u subotu je u Baškoj Vodi na rasporedu utakmica s NK Urania koja slavi 100 godina postojanja, a u utorak u Opuzenu susret s NK Neretvanac koji obilježava 90. rođendan. 

Kako je izgledao današnji trening u Mravincima pogledajte u priloženoj fotogaleriji te u videoprilogu na Hajduk Digital TV. 

22/9/2022 - 19:35 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr