Mobile menu
Bijeli u Kranjčevićevoj: Hajduk protiv Lokomotive danas od 17.30 sati

Bijeli u Kranjčevićevoj: Hajduk protiv Lokomotive danas od 17.30 sati

 
21/10/2018 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 2:0 (Zagreb, 21/10/2018)"

Nogometaši Hajduka danas u 17.30 sati u Zagrebu protiv domaćina Lokomotive igraju utakmicu 11. kola HT Prve lige. Bijeli su se tijekom cijele reprezentativne pauze pripremali za ovaj dvoboj u kojem je cilj osvojiti tri boda i vratiti se na pobjedničke staze. 

- Lokomotiva ima dobru momčad, nekoliko kvalitetnih mladih igrača, međutim nikad se nisam opterećivao protivnikom. Nama je svaka utakmica finale i tako se moramo postaviti i protiv Lokomotive. Moramo svaku utakmicu ići na pobjedu i tako se ponašati, ako budemo sto posto "unutra" onda neće biti nikakvih problema - jasno je poručio trener Zoran Vulić na konferenciji za medije uoči susreta. 

Hajdukov strateg danas ne može računati na Hamzu Barryja koji se ozlijedio prošlog tjedna, a na put je poveo sljedećih 18 igrača koji će konkurirati za današnji ogled: 

Josip Posavec, Goran Blažević, Josip Juranović, Fran Tudor, Stipe Vučur, Borja Lopez, Ardian Ismajli, Steliano Filip, Domagoj Bradarić, Ante Palaversa, Stanko Jurić, Mijo Caktaš, Bassel Jradi, Tonio Teklić, Ádám Gyurcsó, De Macedo da Silva Jairo, Mirko Ivanovski, Ahmed Said Said.

Određene su i službene osobe za predstojeću utakmicu 11. kola HT Prve lige u kojoj se sastaju Lokomotiva i Hajduk. Glavni sudac je Damir Batinić iz Osijeka, pomoćnici su mu Tomislav Petrović iz Valpova i Miro Grgić iz Osijeka, a četvrti sudac je Marko Matoc iz Zaprešića. 

21/10/2018 - 08:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr