Mobile menu
Bijeli u gostima kod novog prvoligaša: Hajduk protiv Varaždina od 20 sati

Bijeli u gostima kod novog prvoligaša: Hajduk protiv Varaždina od 20 sati

 
28/7/2019 - 08:43 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Varaždin - Hajduk 0:3 (Varaždin, 28/7/2019)"

Prvo gostovanje u novoj sezoni HT Prve lige nogometaši Hajduka imat će kod novog člana prvoligaškog društva - Varaždina. Susret 2. kola domaćeg prvenstva igra se na stadionu Varteks od 20 sati. Hajdukovci su u Barokni grad stigli jučer, nešto prije 20 sati, s klupskim autobusom, a danas ujutro će, uoči dvoboja, odraditi i aktivacijski trening. 

S nestrpljenjem očekuju Bijeli utakmicu protiv domaćina koji će zasigurno biti motiviran, posebno što će nakon dugo vremena prvi put pred svojom publikom igrati u najelitnijem rangu. No, uz puni respekt protivniku, Bijeli će od prve minute krenuti po ono što su došli, nova tri boda. 

- Nama svaka utakmica koja bude dolazila je za pobjedu. Neovisno o protivniku, mi smo Hajduk. Garantiram jedno: mojoj momčadi nitko neće moći predbaciti kako nisu htjeli, željeli, nego da možda nisu bili u stanju iskoristiti šanse. - poručio je Hajdukov trener na konferenciji za medije.

Trener Burić na raspolaganju neće danas imati veznjaka Stanka Jurića koji će zbog ozljede morati pauzirati oko mjesec i pol dana. U konkurenciji za susret su Samuel Eduok i David Čolina, novopridošla pojačanja u bijelom dresu.

Zagrebački sudac Fran Jović dijelit će pravdu u današnjem dvoboju. Pomagat će mu Kruno Šarić iz Županje i Kristijan Novosel iz Valpova, dok je četvrti sudac Dario Bel iz Osijeka. Delegat susreta je Darko Kolesarić, također iz Grada na Dravi, dok će suđenje kontrolirati Dušan Kukić iz Siska.

28/7/2019 - 08:43 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr