Mobile menu
Bijeli treningom u Mravincima započeli pripreme za novu sezonu

Bijeli treningom u Mravincima započeli pripreme za novu sezonu

 
19/6/2023 - 20:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Prvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonuPrvi trening na početku priprema za novu sezonu
Prvi trening na početku priprema za novu sezonu

Nogometaši Hajduka započeli su s pripremama za novu sezonu treningom u Mravincima koji će biti baza prve momčadi do odlaska na središnji dio priprema u Sloveniju. Trener Ivan Leko okupio je igrače na Poljudu u ponedjeljak u 16 sati, ukupno 28 igrača prisustvovalo je prvom okupljanju, a dio njih treninzima će se priključiti naknadno.

Ukupno sat i pol vremena trajao je prvi trening pod vodstvom trenera Leke i njegovog stručnog stožera, a posebno nam je zadovoljstvo opet bilo vidjeti kapetana Lovru Kalinića i stoper Josipa Eleza, koji su se nakon dužeg izbivanja zbog ozljeda opet priključili redovnom trenažnom procesu. 

Prvi trening s novim suigračima odradio je naš novi stoper Zvonimir Šarlija.

Hajdukovce u utorak očekuju redoviti liječnički pregledi, a zatim niz treninga u Mravincima kako bi napravili dobru bazu za središnji dio priprema koji će se održati od 26. lipnja od 8. srpnja na Bledu. 

Kako je izgledao prvi trening na početku priprema za novu sezonu pogledajte u priloženoj fotogaleriji te u videoprilogu na Hajduk Digital TV

19/6/2023 - 20:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr