Mobile menu
Bijeli stigli u Tursku: Slijedi 15 dana priprema u Beleku

Bijeli stigli u Tursku: Slijedi 15 dana priprema u Beleku

 
10/1/2020 - 20:03 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2020."

Nogometaši Hajduka stigli su u petak predvečer u svoju tradicionalnu zimsku bazu za pripreme u turskom Beleku. Krenuli su Bijeli avionom jutros iza 9 sati iz Zagreba preko Istanbula do zračne luke u Antalyji pa dalje autobusom do Beleka gdje su stigli oko 18 sati po hrvatskom vremenu (20 sati po lokalnom). 

Hajdukovci su ove godine smješteni u Titanic Deluxe Golf Belek kompleksu koji će biti njihova pripremna baza sve do 25. siječnja kada je planiran povratak u Split. Trener Igor Tudor na središnji dio priprema poveo je ukupno 28 igrača , a s treninzima se počinje odmah u subotu ujutro. 

Bijele su po dolasku dočekali njihov bivši suigrač i kapetan Zoran Nižić koji se sa svojim Akhmatom iz Groznog također nalazi u istom hotelu, baš kao i nekadašnji trener Hajduka II Marko Lozo koji trenutno obnaša funkciju pomoćnog trenera azerbajdžanskog Sabaha te njegov bliski suradnik i naš donedavni kondicijski trener juniorske momčadi Ivan Čuković

Prvi pripremni susret Hajduk prema planiranom programu igra 14. siječnja protiv švicarskog Grasshoppera, zatim će 17. siječnja odmjeriti snage s mađarskim Honvedom, 20. siječnja s makedonskim Vardarom te za kraj 24. siječnja s ukrajinskim Dinamom iz Kijeva. 

Sve službene vijesti i događanja iz tabora Bijelih tijekom priprema svakodnevno možete pratiti UŽIVO putem službenih komunikacijskih kanala HNK Hajduk Split.

10/1/2020 - 20:03 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr