Mobile menu
Bijeli stigli na Pohorje i odradili prvi trening

Bijeli stigli na Pohorje i odradili prvi trening

 
4/7/2018 - 21:43 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."
Prvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na PohorjuPrvi trening na Pohorju
Prvi trening na Pohorju

Tridesettrojica nogometaša Hajduka stigli su nakon nešto više od osam sati vožnje autobusom iz Splita na Pohorje gdje će odraditi središnji dio ljetnih priprema uoči početka nove natjecateljske sezone. Dočekalo je hajdukovce sunčano vrijeme uz temperaturu od 22 stupnja Celzijevih.

Odmah po dolasku u svoju bazu trener Bijelih Željko Kopić poveo je igrače na prvi trening na teren koji se nalazi nekoliko minuta šetnje od hotela Habakuk gdje je smještena Hajdukova delegacija. Hajdukovci će na Pohorju provesti sljedeća dva tjedna te će u tom periodu odigrati i nekoliko pripremnih utakmica. Današnji poslijepodnevni trening trajao je oko 60 minuta, a od sutra Kopićevi igrači započinju u redovnom ritmu od dva treninga dnevno. 

Hajduk je od danas na pripremama na Pohorju gdje će boraviti iduća dva tjedna, a sve službene vijesti i događanja iz tabora Bijelih tijekom priprema svakodnevno možete pratiti UŽIVO putem službenih komunikacijskih kanala HNK Hajduk Split.

4/7/2018 - 21:43 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr