Mobile menu
Bijeli se prošetali Maltom

Bijeli se prošetali Maltom

 
8/7/2019 - 12:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Gżira United - Hajduk 0:2 (Centenury Stadium, Ta' Qali, 9/7/2019)"
Hajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na MaltiHajdukovci na Malti
Hajdukovci na Malti

Vruće, sparno vrijeme, hajdukovce je dočekalo na Malti. Malo toplije nego u Splitu, recimo.

Jutros su nakon zajedničkog doručka Bijeli bili u kraćoj šetnji od Slieme do St Julian’sa, 36 stupnjeva u hladu, a premda su službeni jezici malteški i engleski, dovoljno je na mnogo mjesta (pa i u hotelu gdje su Bijeli smješteni) govoriti - hrvatski. Dojma smo da svaka druga osoba razumije naš jezik. Sve na najvišoj razini, ugodno i ljubazno, mediteranski, turizam je i na Malti osnovna gospodarska grana.

Napravili su hajdukovci, igrači i treneri, poneku fotografiju za uspomenu, redom se svima Malta svidjela, jer od ručka već nešto puno vremena za odmor i razgledavanje više neće biti. Popodne je službena pressica pa trening Hajduka. U 18:00. Puna koncentracija na Gziru United.

8/7/2019 - 12:20 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr