Mobile menu
Bijeli se pripremaju za utakmicu s Goricom

Bijeli se pripremaju za utakmicu s Goricom

 
18/2/2020 - 15:03 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Gorica 6:0 (Split, 22/2/2020)"
Pripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s GoricomPripreme za dvoboj s Goricom
Pripreme za dvoboj s Goricom

Nogometaši Hajduka pripremaju se za prvenstvenu utakmicu s Goricom koja je na rasporedu u subotu s početkom u 15 sati na Poljudu. 

U ponedjeljak je momčad trenera Igora Tudora odradila popodnevni trening, a zatim su u utorak ujutro igrači trenirali u dvije odvojene grupe na pomoćnom igralištu. Trener Bijelih je u oba navrata prvoj momčadi u dijelu treninga priključio i nekoliko igrača iz juniorske momčadi koji su trenirali na susjednom terenu. 

U punom trenažnom procesu su svi igrači osim Jakova Blagaića koji se još uvijek nije oporavio od viroze te Darka Nejašmića koji je na putu oporavka, ali još uvijek ne može raditi u punom intenzitetu. Stipe Radić trenira s posebnom zaštitnom maskom nakon što je na utakmici protiv Lokomotive zadobio frakturu nosne kosti. 

18/2/2020 - 15:03 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr