Mobile menu
Bijeli se pripremaju za utakmicu protiv Hrvatskog dragovoljca

Bijeli se pripremaju za utakmicu protiv Hrvatskog dragovoljca

 
27/4/2022 - 18:55 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - H. dragovoljac 2:1 (Split, 29/4/2022)"
Pripreme za utakmicu s Hrvatskim dragovoljcemPripreme za utakmicu s Hrvatskim dragovoljcemPripreme za utakmicu s Hrvatskim dragovoljcemPripreme za utakmicu s Hrvatskim dragovoljcemPripreme za utakmicu s Hrvatskim dragovoljcemPripreme za utakmicu s Hrvatskim dragovoljcemPripreme za utakmicu s Hrvatskim dragovoljcemPripreme za utakmicu s Hrvatskim dragovoljcemPripreme za utakmicu s Hrvatskim dragovoljcemPripreme za utakmicu s Hrvatskim dragovoljcemPripreme za utakmicu s Hrvatskim dragovoljcemPripreme za utakmicu s Hrvatskim dragovoljcemPripreme za utakmicu s Hrvatskim dragovoljcemPripreme za utakmicu s Hrvatskim dragovoljcem
Pripreme za utakmicu s Hrvatskim dragovoljcem

Nogometaši Hajduka pripremaju se za utakmicu 33. kola HT Prve lige u kojem u petak u 18 sati igraju protiv Hrvatskog dragovoljca na Poljudu. 

Pod vodstvom trenera Valdasa Dambrauskasa i njegovog stručnog stožera Bijeli su u srijedu odradili jutarnji trening na pomoćnom terenu Poljuda. Redovitim treninzima vratio se veznjak Lukas Grgić koji je propustio posljednje tri utakmice te napadač Emir Sahiti koji je propustio susret sa Slaven Belupom.

Kako je izgledao trening u srijedu možete pogledati u priloženoj fotogaleriji...

27/4/2022 - 18:55 sati
Prva momčad