Mobile menu
Bijeli se pripremaju za prvenstveni dvoboj s Lokomotivom

Bijeli se pripremaju za prvenstveni dvoboj s Lokomotivom

 
16/10/2018 - 16:36 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2019. godinu!
Pripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s LokomotivomPripreme za dvoboj s Lokomotivom
Pripreme za dvoboj s Lokomotivom

Nakon kraćeg odmora nogometaši Hajduka danas su treningom na pomoćnom travnjaku Poljuda započeli s glavnim dijelom priprema za utakmicu s Lokomotivom koja je na rasporedu u nedjelju s početkom u 17.30 sati u Kranjčevićevoj ulici. 

Trener Zoran Vulić zajedno sa svojim pomoćnicima održao je trening koji je trajao sat i pol vremena. Trener jutros na raspolaganju nije imao igrače koji sudjeluju u reprezentativnim akcijama te Hamzu Barryja koji je ozlijedio ligamente koljena zbog čega će neko vrijeme izbivati s travnjaka. 

Danas su određene i službene osobe za predstojeću utakmicu 11. kola HT Prve lige u kojoj se sastaju Lokomotiva i Hajduk. Glavni sudac je Damir Batinić iz Osijeka, pomoćnici su mu Tomislav Petrović iz Valpova i Miro Grgić iz Osijeka, a četvrti sudac je Marko Matoc iz Zaprešića. 

Kako je izgledao današnji trening na Poljudu možete pogledati u priloženoj fotogaleriji...

16/10/2018 - 16:36 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr