Mobile menu
Bijeli se pripremaju za prvenstveni dvoboj s Istrom 1961

Bijeli se pripremaju za prvenstveni dvoboj s Istrom 1961

 
18/9/2018 - 13:27 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Istra 1961 - Hajduk (Pula, 23/9/2018)"
Jutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištuJutarnji trening na pomoćnom igralištu
Jutarnji trening na pomoćnom igralištu

Nogometaši Hajduka pripremaju se za sljedeći prvenstveni susret u kojem gostuju kod Istre 1961 u Puli u sklopu 8. kola HT Prve lige. Momčad Zorana Vulića trenirat će na Poljudu tijekom cijelog tjedna, a dvoboj na Aldo Drosini na rasporedu je u nedjelju u 19 sati. 

Određene su i službene osobe za dvoboj u Puli. Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Zeline, pomoćnici su mu Jerko Crnčić iz Vrbovca i Bojan Zobenica iz Velike Gorice, a četvrti sudac je Igor Križarić iz Čakovca. 

Trener Bijelih za ovu će utakmicu na raspolaganju imati i Andrea Fomitschowa koji se vraća nakon odrađene suspenzije zbog tri žuta kartona, dok napadač Ahmed Said Said ima još jednu utakmicu za odraditi i na raspolaganju će biti za susret šesnaestine finala Hrvatskog kupa u kojem Hajduk igra protiv NK Vrapče u Zagrebu. 

Nakon utakmice s Istrom Bijeli će do utorka ostati u Medulinu, a zatim odlaze u Zagreb na Kup utakmicu koja je na rasporedu u srijedu. 

18/9/2018 - 13:27 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr