Mobile menu
Bijeli se pripremaju za dvoboj sa Slaven Belupom

Bijeli se pripremaju za dvoboj sa Slaven Belupom

 
8/5/2019 - 16:46 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu! Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 2:0 (Split, 10/5/2019)"
Pripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven Belupom
Pripreme za dvoboj sa Slaven Belupom

Nogometaši Hajduka pripremaju se za utakmicu 33. kola HT Prve lige u kojem u petak od 19 sati na Poljudu igraju protiv Slaven Belupa. Bit će to vjerojatno posljednja ovosezonska utakmica Bijelih pred svojom publikom na Poljudu. 

Trener Siniša Oreščanin jutros je sa svojim stručnim stožerom poveo trening na glavnom terenu Poljuda. Radili su Bijeli skoro sat i pol vremena, a Hajdukov trener na raspolaganju je imao gotovo sve igrače. 

Kako je to izgledalo pogledajte u fotogaleriji Roberta Matića...

8/5/2019 - 16:46 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr