Mobile menu
Bijeli se pripremaju za dvoboj sa Slaven Belupom

Bijeli se pripremaju za dvoboj sa Slaven Belupom

 
20/11/2018 - 14:12 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2019. godinu!
Pripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven BelupomPripreme za dvoboj sa Slaven Belupom
Pripreme za dvoboj sa Slaven Belupom

Nogometaši Hajduka pripremaju se za utakmicu 15. kola HT Prve lige u kojem u nedjelju od 15 sati na Poljudu igraju protiv Slaven Belupa. 

Bijeli su jutros na pomoćnom igralištu Poljuda trenirali u dvije grupe, a trener Zoran Vulić na raspolaganju je imao sve igrače osim prvotimaca koji još sudjeluju u reprezentativnim akcijama te onih koji su duže vrijeme ozlijeđeni. 

Određene su i službene osobe za utakmicu sa Slaven Belupom. Glavni sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, pomoćnici su mu Tomislav Petrović iz Valpova i Dejan Berger iz Osijeka, četvrti sudac je Marko Linić iz Rijeke. 

Kako je izgledao današnji trening pogledajte u fotogaleriji...

20/11/2018 - 14:12 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr