Mobile menu
Bijeli rade u punom intenzitetu

Bijeli rade u punom intenzitetu

 
21/5/2020 - 09:01 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...Deseti zajednički trening...
Deseti zajednički trening...

Momčad Igora Tudora kompletirala je u srijedu popodne deseti zajednički trening nakon prisilne stanke uzrokovane Covid-19 pandemijom. Igrači i dalje rade u uvjetima u kojima se poštuju sve preporuke propisane od strane nadležnih epidemioloških službi.

Treniraju i dalje hajdukovci punim intenzitetom, u srijedu se najviše radilo na taktičkom usavršavanju, pozicioniranju i presingu. Svi prvotimci su na raspolaganju treneru Tudoru i njegovom stožeru i s nestrpljenjem iščekuju početak sezone.

U četvrtak će u poslijepodnevnim satima igrači i stručni stožer odraditi s drugom fazom testiranja koja uz molekularne testove RT-qPCR uključuje i serološka testiranja putem kojih se utvrđuje prisustvo specifičnih IgA i IgG protutijela. Prisustvo igG protutijela je važno jer potvrđuje da je osoba preboljela bolest.

21/5/2020 - 09:01 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr