Mobile menu
Bijeli po prolaz u Istanbulu: Ajde Hajduče!

Bijeli po prolaz u Istanbulu: Ajde Hajduče!

 
24/9/2020 - 08:03 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Galatasaray - Hajduk 2:0"
Posljednji trening uoči dvoboja s GalatasarayemPosljednji trening uoči dvoboja s GalatasarayemPosljednji trening uoči dvoboja s GalatasarayemPosljednji trening uoči dvoboja s GalatasarayemPosljednji trening uoči dvoboja s GalatasarayemPosljednji trening uoči dvoboja s GalatasarayemPosljednji trening uoči dvoboja s GalatasarayemPosljednji trening uoči dvoboja s GalatasarayemPosljednji trening uoči dvoboja s GalatasarayemPosljednji trening uoči dvoboja s GalatasarayemPosljednji trening uoči dvoboja s GalatasarayemPosljednji trening uoči dvoboja s GalatasarayemPosljednji trening uoči dvoboja s GalatasarayemPosljednji trening uoči dvoboja s GalatasarayemPosljednji trening uoči dvoboja s GalatasarayemPosljednji trening uoči dvoboja s Galatasarayem
Posljednji trening uoči dvoboja s Galatasarayem

Turk Telekom Stadium bit će večeras od 20:00 sati nova stanica na putu hajdukovcima u europskim kvalifikacijama. Momčad Harija Vukasa večeras od 20:00 sati po hrvatskom vremenu (21:00 po lokalnom) igraju u Istanbulu protiv turskog velikana Galatasaraya u 3. pretkolu Europske lige.

Hajdukovci su u najveći turski grad došli u utorak navečer, a 24 sata prije samog susreta trener Vukas i Stanko Jurić govorili su za naše kamere, ali i za turske novinare nakon čega su prvi put osjetili travnjak velebnog Turk Telekom Stadiuma i odradili jednosatni službeni trening.

- Atmosfera je odlična. To su takve utakmice gdje nema dodatnih motiva. Momci su spremni, jedva čekaju da istrče na teren. Važna utakmica, za nas i za njih. Jedna utakmica, ulog je velik, nema popravnog. Očekujem da će moji momci biti pravi i da će istrčati na pravi način te se suprotstaviti velikom protivniku. - rekao je uoči susreta strateg Bijelih, a dobro raspoloženje i motiviranost svih igrača prenio je dokapetan Jurić:

- Svi jedva čekamo početak utakmice, znamo koje su njihove prednosti i mane, ali očekujte jedan borbeni i pravi Hajduk.

Zasigurno je da će cijela momčad na čelu sa stručnim stožerom dati svoj maksimum i pokazati borbenost, karakter i spremnost za izaći na megdan respektabilnom protivniku. Možemo očekivati pravi Hajduk koji unatoč tome što nije favorit dolazi po cilj, po prolaz dalje.

Engleska četvorka na čelu s glavnim sucem Craigom Pawsonom dijelit će pravdu večeras u Istanbulu. Pomagat će mu Lee Betts i Ian Hussin, a četvrti sudac je Robert Jones.


24/9/2020 - 08:03 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr