Mobile menu
Bijeli odrađuju testiranja u uvodnom dijelu priprema

Bijeli odrađuju testiranja u uvodnom dijelu priprema

 
19/6/2018 - 12:50 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2018."
Testiranja u uvodnom dijelu pripremaTestiranja u uvodnom dijelu pripremaTestiranja u uvodnom dijelu pripremaTestiranja u uvodnom dijelu pripremaTestiranja u uvodnom dijelu pripremaTestiranja u uvodnom dijelu pripremaTestiranja u uvodnom dijelu pripremaTestiranja u uvodnom dijelu pripremaTestiranja u uvodnom dijelu pripremaTestiranja u uvodnom dijelu pripremaTestiranja u uvodnom dijelu pripremaTestiranja u uvodnom dijelu pripremaTestiranja u uvodnom dijelu pripremaTestiranja u uvodnom dijelu pripremaTestiranja u uvodnom dijelu pripremaTestiranja u uvodnom dijelu pripremaTestiranja u uvodnom dijelu pripremaTestiranja u uvodnom dijelu pripremaTestiranja u uvodnom dijelu pripremaTestiranja u uvodnom dijelu pripremaTestiranja u uvodnom dijelu priprema
Testiranja u uvodnom dijelu priprema

Nogometaši Hajduka standardno obavljaju različita kineziološka testiranja u uvodnom dijelu priprema za novu sezonu. Igrači su podijeljeni u dvije skupine, a testiranja se obavljaju na Poljudu (terenska) te na Institutu za kineziologiju i sport na Gripama (laboratorijska). 

Uvodni testovi rade se kako bi se dobio što bolji uvid u trenutno stanje igrača. Provedeno će biti niz testova za procjenu funkcionalnih i motoričkih sposobnosti te kvalitete cjelokupnog lokomotornog sustava.

U nutricionističkoj službi vrše se laboratorijske pretrage vezane uz procjenu parametara odmora (umora). Na početku se radi procjena inicijalnog stanja, individualno za svakog igrača te analiza sastava tijela na temelju čega se postavljaju zahtjevi i određuju prehrambene intervencije s ciljem ispunjavanja zahtjeva kroz kraća razdoblja. Redovne kontrole i praćenje napretka dio su standardnog procesa sustava HNK Hajduk. 

Više pogledajte u videoprilogu i fotogaleriji

19/6/2018 - 12:50 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr