Mobile menu
Bijeli odradili trening u Vinkovcima

Bijeli odradili trening u Vinkovcima

 
4/10/2020 - 19:02 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Graničar - Hajduk 1:2 (Županja, 6/10/2020)"
Trening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u VinkovcimaTrening u Vinkovcima
Trening u Vinkovcima

Osamnaest nogometaša Bijelih danas je na pomoćnom travnjaku stadiona HNK Cibalije u Vinkovcima odradilo prvi od dva predviđena treninga zakazana u Gradu na Bosutu. Hajdukova ekspedicija stigla je danas iz Zagreba u Slavoniju, a u utorak ih u Županji s početkom u 15 sati očekuje utakmica 1/16 finala Kupa protiv domaćina Graničara.

Dočekali su hajdukovce na stadionu Cibalije ljubazni domaćini koji su im ustupili teren za treniranje u nedjelju i ponedjeljak, ali i mladi navijači koji su se, prije samog početka treninga. željeli fotografirati za uspomenu s igračima.

Igrači koji su odigrali veći dio 100-minutne utakmice protiv Gorice odradili su regeneracijski trening, dok je ostali dio momčadi trenirao i pripremao se za idući ogled koji je na rasporedu za manje od 48 sati.


4/10/2020 - 19:02 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr