Mobile menu
Bijeli odradili trening na Poljudu pa krenuli za Varaždin

Bijeli odradili trening na Poljudu pa krenuli za Varaždin

 
27/7/2019 - 13:55 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Varaždin - Hajduk 0:3 (Varaždin, 28/7/2019)"
Posljednji trening pred odlazak u VaraždinPosljednji trening pred odlazak u VaraždinPosljednji trening pred odlazak u VaraždinPosljednji trening pred odlazak u VaraždinPosljednji trening pred odlazak u Varaždin
Posljednji trening pred odlazak u Varaždin

Odradili su nogometaši Hajduka jutros na glavnom travnjaku poljudskog stadiona posljednji trening pred susret 2. kola HT Prve lige u kojem Bijeli u nedjelju gostuju kod novog prvoligaša Varaždina. 

Poslije ručka u klupskom restoranu krenuli su igrači Damira Burića autobusom prema Varaždinu gdje ih sutra od 20 sati čeka novi prvenstveni ogled protiv motiviranog domaćina.

Cijeli ovaj tjedan bio je posvećen gostovanju u Baroknom gradu. Trener Burić na raspolaganju nije imao Stanka Jurića koji će zbog ozljede morati pauzirati oko mjesec i pol dana. U konkurenciji za susret su Samuel Eduok i David Čolina, novopridošla pojačanja u bijelom dresu, a prve treninge s momčadi odradio je i Marin Jakoliš, nova devetka Bijelih koji nema pravo nastupa u ovom kolu.

Hajdukov strateg najavio je na konferenciji za medije da njegova momčad ide uvijek na pobjedu, ali i maksimalan angažman svih igrača protiv momčadi koju respektira i koja će zasigurno motivirana dočekati prvu utakmicu na svom travnjaku poslije ulaska u prvoligaško društvo.

27/7/2019 - 13:55 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr