Mobile menu
Bijeli odradili trećinu priprema u turskom Beleku

Bijeli odradili trećinu priprema u turskom Beleku

 
15/1/2019 - 10:44 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2019."

Nogometaši Hajduka prošli su trećinu priprema u Turskoj, Bijeli su u svoju tradicionalnu bazu za zimske pripreme u Beleku stigli u četvrtak navečer, a od tada su odradili ukupno sedam treninga i jednu utakmicu u kojoj su slavili protiv Dinama iz Bukurešta rezultatom 2:0. Strijelci za Bijele bili su Mijo Caktaš i Adam Gyurcso

Trener Siniša Oreščanin na put je poveo 31 igrača, a u međuvremenu su u Belek stigli novi krilni napadač Francesco Tahiraj koji je s Bijelima potpisao ugovor do ljeta 2022. godine, a vratio se i Bassel Jradi koji je nastupao za Libanon na AFC Azijskom kupu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Hajdukova ekspedicija nakon njihovog dolaska broji 33 igrača. 


Hajdukovci će ovog tjedna nastaviti trenirati u nešto intenzivnijem ritmu, sve do sljedeće utakmice sa švicarskim Grasshopperom koja je na rasporedu u subotu, 19. siječnja. 

Nakon toga, do kraja priprema, Bijele očekuje gust raspored utakmica, najprije će 22. siječnja odmjeriti snage sa Šahtarom iz Donjecka, zatim slijedi dan odmora, a posljednja dva dana u Beleku momčad Siniše Oreščanina odigrat će dvije utakmice, najprije protiv mađarskog Ujpesta, a potom protiv Šahtjora iz Soligorska. 

15/1/2019 - 10:44 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr