Mobile menu
UŽIVO

Hajduk - Šibenik 0:0

Utakmicu Hajduk - Šibenik pratite uživo, iz minute u minutu na našem X-u i Facebooku
Bijeli odradili službeni trening na Toumba stadionu u Solunu

Bijeli odradili službeni trening na Toumba stadionu u Solunu

 
16/8/2023 - 23:33 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "PAOK - Hajduk 3:0 (Solun, 17/8/2023)"
Službeni trening hajdukovaca na Toumba stadionu u SolunuSlužbeni trening hajdukovaca na Toumba stadionu u SolunuSlužbeni trening hajdukovaca na Toumba stadionu u SolunuSlužbeni trening hajdukovaca na Toumba stadionu u SolunuSlužbeni trening hajdukovaca na Toumba stadionu u SolunuSlužbeni trening hajdukovaca na Toumba stadionu u SolunuSlužbeni trening hajdukovaca na Toumba stadionu u SolunuSlužbeni trening hajdukovaca na Toumba stadionu u SolunuSlužbeni trening hajdukovaca na Toumba stadionu u SolunuSlužbeni trening hajdukovaca na Toumba stadionu u SolunuSlužbeni trening hajdukovaca na Toumba stadionu u SolunuSlužbeni trening hajdukovaca na Toumba stadionu u SolunuSlužbeni trening hajdukovaca na Toumba stadionu u SolunuSlužbeni trening hajdukovaca na Toumba stadionu u SolunuSlužbeni trening hajdukovaca na Toumba stadionu u SolunuSlužbeni trening hajdukovaca na Toumba stadionu u SolunuSlužbeni trening hajdukovaca na Toumba stadionu u SolunuSlužbeni trening hajdukovaca na Toumba stadionu u SolunuSlužbeni trening hajdukovaca na Toumba stadionu u Solunu
Službeni trening hajdukovaca na Toumba stadionu u Solunu

Hajdukovci su u srijedu poslijepodne na Toumba stadionu u Solunu odradili službeni trening uoči uzvratne utakmice 3. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu u kojem Bijeli igraju protiv grčkog PAOK-a. 

Trajao je trening momčadi Ivana Leke gotovo sat vremena na temperaturi od 35 stupnjeva koliko je u tom trenutku pokazivalo na samom stadionu. Sparno i vruće je u Grčkoj, a jednaki uvjeti čekaju hajdukovce i na samoj utakmici gdje se sukladno najavama domaćina očekuje ispunjen stadion. 

Uoči sutrašnjeg dvoboja 23 hajdukovca su pod vodstvom trenera Leke i njegovog stručnog stožera isprobavali glavni travnjak. Uvjeti i prijem u Grčkoj su na visokoj razini, željno se među delegacijom Bijelih iščekuje početak dvoboja koji je na rasporedu u četvrtak u 19:30 sati po hrvatskom vremenu.

16/8/2023 - 23:33 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr