Mobile menu
Bijeli odradili prvi trening u sklopu priprema za početak nove sezone

Bijeli odradili prvi trening u sklopu priprema za početak nove sezone

 
10/6/2019 - 19:58 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2019."
Početak priprema za novu sezonuPočetak priprema za novu sezonuPočetak priprema za novu sezonuPočetak priprema za novu sezonuPočetak priprema za novu sezonuPočetak priprema za novu sezonuPočetak priprema za novu sezonuPočetak priprema za novu sezonuPočetak priprema za novu sezonuPočetak priprema za novu sezonuPočetak priprema za novu sezonuPočetak priprema za novu sezonuPočetak priprema za novu sezonuPočetak priprema za novu sezonuPočetak priprema za novu sezonuPočetak priprema za novu sezonuPočetak priprema za novu sezonuPočetak priprema za novu sezonu
Početak priprema za novu sezonu

Poslijepodnevnim treningom na glavnom travnjaku poljudskog stadiona igrači Hajduka započeli su pripreme za novu sezonu. Pod vodstvom trenera Siniše Oreščanina i njegovog stručnog stožera trenirali su Bijeli nešto više od sat vremena, a u istom ritmu nastavit će sve do odlaska na glavni dio priprema koji će se odvijati u Sloveniji. 

Momčad se na Poljudu okupila danas u 17 sati, a popis igrača koji su se odazvali prozivci trenera Oreščanina možete pogledati - OVDJE . 

Prvu pripremnu utakmicu Bijeli će odigrati 21. lipnja kada će pokraj Jadra biti gosti na proslavi 100. rođendana NK Solin.

U prilogu možete pogledati fotogaleriju Roberta Matića s prvog treninga Bijelih u sklopu priprema za novu sezonu. 

10/6/2019 - 19:58 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr