Mobile menu
Bijeli odradili prvi trening u Postirama

Bijeli odradili prvi trening u Postirama

 
8/10/2019 - 20:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Trening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u PostiramaTrening u Postirama
Trening u Postirama

Nogometaši Hajduka od danas treniraju u Postirama na otoku Braču gdje odrađuju mini-pripreme u jeku reprezentativne stanke. Trener Damir Burić zajedno sa svojim suradnicima na petodnevne pripreme u Postira poveo je igrače koji nisu priključeni svojim reprezentacijama. 

Prekrasan sunčan dan i temeperatura iznad 20 stupnjeva Celzijevih dočekali su Bijele, a prvi je trening Bijelih, kao i svaki put po dolasku na Brač, izazvao veliko zanimanje navijača koji su više od dva sata pratili sve vježbe koje je strateg Bijelih pripremio svojim igračima. 

Naravno, po završetku velik dio njih željelo se fotografirati s igračima. Podijeljeno je nebrojeno autograma, a hajdukovci su spremno ispunili sve zahtjeve oduševljenih navijača, a najviše najmlađih koji su strpljivo dočekali igrače vodeće momčadi prvenstva. 

Više pogledajte u fotogaleriji službenog fotoreportera Roberta Matića.


8/10/2019 - 20:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr