Mobile menu
Bijeli odradili prvi trening u Beleku

Bijeli odradili prvi trening u Beleku

 
11/1/2019 - 10:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2019."
Prvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u BelekuPrvi trening u Beleku
Prvi trening u Beleku

Nogometaši Hajduka jutros su odradili prvi trening na ovosezonskim pripremama u turskom Beleku gdje su stigli sinoć oko 19.30 sati po lokalnom vremenu (17.30 po hrvatskom). Bijele je sinoć u Beleku dočekala kiša koja je nastavila padati i jutros zbog čega je prvi trening odrađen u teretani hotela Kempinski. 

Radili su hajdukovci otprilike sat vremena, a već popodne na rasporedu je drugi trening na travnjaku koji se nalazi u sklopu hotela. Iako Bijele nije dočekalo sunčano vrijeme ove godine, uvjeti u Turskoj su idealni za rad koji treneru Oreščaninu, njegovom stožeru i igračima omogućavaju da se fokusiraju isključivo na nogomet i što kvalitetniju pripremu igrača za nastavak sezone.

Prvi trening koordinirao je voditelj Hajdukove kondicijske službe Ivan Zorić zajedno sa svojim suradnicima. Napravljen je trening aktivacije kroz vježbe pokretljivosti, jakosti i snage kao uvod za popodnevni trening. 

Bijeli će u Turskoj odigrati ukupno pet utakmica, a između njih su planirana svakodnevno dva treninga kako bi momčad u optimalnom stanju dočekala nastavak sezone koja za Bijele počinje 3. veljače utakmicom protiv Osijeka u Gradskom vrtu. 

11/1/2019 - 10:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr