Mobile menu
Bijeli odradili posljednji trening uoči dvoboja sa Slaven Belupom

Bijeli odradili posljednji trening uoči dvoboja sa Slaven Belupom

 
28/8/2020 - 20:58 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 2:2 (Split, 29/8/2020)"
Posljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven BelupomPosljednji trening uoči dvoboja sa Slaven Belupom
Posljednji trening uoči dvoboja sa Slaven Belupom

Nogometaši Hajduka odradili su večeras na glavnom poljudskom terenu posljednji trening uoči sutrašnjeg dvoboja sa Slaven Belupom. Bijeli sutra od 20.05 u okviru 3. kola HT Prve lige igraju protiv ekipe iz Koprivnice, a to je ujedno i posljednji prvenstveni susret uoči dvotjedne reprezentativne stanke. 

Momčad je večera pod vodstvom trenera Harija Vukasa i njegovog stručnog stožera trenirala u gotovo kompletnom sastavu izuzev Stefana Simića, Tonija Teklića i Marina Ljubića koji su zbog ozljeda radili odvojeno od ostatka ekipe. 

Bijeli će sutra tražiti i treću uzastopnu pobjedu čime bi zadržali maksimalan bodovni učinak na otvaranju sezone. 

Kako je izgledao večerašnji trening pogledajte u fotogaleriji...

28/8/2020 - 20:58 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr