Mobile menu
Bijeli odradili posljednji trening pred derbi s Dinamom!

Bijeli odradili posljednji trening pred derbi s Dinamom!

 
20/10/2017 - 23:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo (Z) 2:2 (Split, 21/10/2017)"
Posljednji trening pred derbi!Posljednji trening pred derbi!Posljednji trening pred derbi!Posljednji trening pred derbi!Posljednji trening pred derbi!Posljednji trening pred derbi!Posljednji trening pred derbi!Posljednji trening pred derbi!Posljednji trening pred derbi!Posljednji trening pred derbi!Posljednji trening pred derbi!Posljednji trening pred derbi!Posljednji trening pred derbi!Posljednji trening pred derbi!Posljednji trening pred derbi!Posljednji trening pred derbi!Posljednji trening pred derbi!
Posljednji trening pred derbi!

Hajdukovci su večeras na glavnom travnjaku Poljuda odradili posljednji trening pred veliki derbi koji je na rasporedu sutra u 19 sati.

Večerašnji trening, na kojem je trener Joan Carrillo zajedno sa svojim igračima uvježbavao posljednje taktičke detalje, odradio je i napadač Hugo Almeida

Igrači su spremni i s nestrpljenjem iščekuju početni udarac u sutrašnjem ogledu protiv Zagrepčana na kojem će imati gromoglasnu podršku najvjernijih navijača...

Do susreta je ostalo nešto manje od 24 sata, a u prodaji su još ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu stadiona. Sjever, kao i ulaz U su rasprodani, a detaljnije o cijenama i prodajnim mjestima možete pronaći OVDJE.

20/10/2017 - 23:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr